Yorumlar  

 
#241 Guest 13-07-2018 15:08
Hocam merhaba.. 18.12.2017 tarihinde guatr (multinodüler) ameliyatı oldum ve total olarak alındı tiroid bezim.. tiroksin hormonu kullanıyorum size sorum şu şekilde olacak.. ağır sporlar yapabilir miyim (fitness vb) eğer yapabilirsem hormonu fazla mı almam gerekecek.. şimdiden teşekkür ederim..
Alıntı
 
 
#240 Guest 26-06-2018 13:22
Merhaba doktor
guaterim bende var randevu almak istiyorum ama gelmeden muayene ücreti kaç alınır
teşekkür ederim
Alıntı
 
 
#239 Guest 22-06-2018 09:15
Hocam Merhaba
Tamamen tesadüf eseri chek-up ta troidlerimde çeşitli ebatlarda nodullere rastlandi.sadec e 1 tanesinde sağ lobda orta kesimde 8.3x7.4 mm boyutlarında düzensiz ve spikule konturlu yoğun mikrokalsifikas yonlar içeren Doppler US ile hafif kanlanma artışı gösteren hipoekoik solid nodul mevcuttur.iiab önerilir ibaresi var.doktorum kan tahlili ve usg sonuclarimi gördüğünde yüksek olasılıkla kanserli hücre olduğunu ameliyat edilmesi gerektiğini ve biyopsiye gerek olmadığını ve 1 ay sonrasında Atom tedavisi gerektiğini söyledi.Ben yinede tedbir olması için başka ıkı doktorla daha görüştüm.her ıkı doktorumdan ameliyatla troidlerimin komple alınacağı fakat nasıl bir ameliyat yapılacağı konusunda bilgi edinmek adına biyopsi yapılması gerektiği söylendi.Sizin bu konuda en iyisi olduğunuzu birçok kişiden duydum.Antalya' da yaşıyorum.Sizin fikirleriniz benim için önemli. nasıl bir yol izlemem gerektiğini belirtirseniz tedaviye sizinle devam etmek isterim.saygila r
Alıntı
 
 
#238 Guest 22-06-2018 09:11
Hocam Merhaba
Tamamen tesadüf eseri chek-up ta troidlerimde çeşitli ebatlarda nodullere rastlandi.sadec e 1 tanesinde sağ lobda orta kesimde 8.3x7.4 mm boyutlarında düzensiz ve spikule konturlu yoğun mikrokalsifikas yonlar içeren Doppler US ile hafif kanlanma artışı gösteren hipoekoik solid nodul mevcuttur.iiab önerilir ibaresi var.doktorum kan tahlili ve usg sonuclarimi gördüğünde yüksek olasılıkla kanserli hücre olduğunu ameliyat edilmesi gerektiğini ve biyopsiye gerek olmadığını ve 1 ay sonrasında Atom tedavisi gerektiğini söyledi.Ben yinede tedbir olması için başka ıkı doktorla daha görüştüm.her ıkı doktorumdan ameliyatla tesislerinin alınacağı fakat nasıl bir ameliyat yapılacağı konusunda bilgi edinmek adına biyopsi yapılması gerektiği söylendi.Sizin bu konuda en iyisi olduğunuzu birçok kişiden duydum.Antalya' da yaşıyorum.Sizin fikirleriniz benim için önemli. nasıl bir yol izlemem gerektiğini belirtirseniz tedaviye sizinle devam etmek isterim.saygila r
Alıntı
 
 
#237 Guest 21-06-2018 07:42
Benim triodimde şağda 3 cm sert yapıda , solda bir kaç tane daha küçük yumuşak nodüller var biopsim temiz çıktı ameliyatsız bir tedavi düşünüyorum yakma olabilir, radofrekans yöntemi varmış, birkaç yöntem daha varmış bunlardan hangisi bana uygundur onu bilmiyorum, fiyat öğrenmek istiyorum
Alıntı
 
 
#236 Guest 19-06-2018 17:06
Burda aşırı yüksek tiroiti olan hasta varsa lütfen benim ile kontak kursun bende aşırı yüksek tiroit yaklaşık 8 yıldır var bu hastalık Boğaz'ımı şişirdi ,terleme yaptı aşırı stres yapıyordu herkese en ufak şeyde bağırıp çağırtıyordum cinselliğime etki yaptı ve düşürdü bu belirtileri yaşayan yüksek tiroit hastası varsa bana yazabilir Tekin Bora
Alıntı
 
 
#235 Guest 15-06-2018 19:36
MeteBey gibi bir doktorunuz varsa ve ameliyatınızı başarıyla yapmgerçekleşti rip ilaç dozunuzu düzgün ayarladığı için hiç bir sorun yaşanmaz. Yıllık kontroller ve ultrason çekiminde de Mete Hocam dışında diğer doktorları tercih etmediğim için problem yaşamadım.
Alıntı
 
 
#234 Guest 15-06-2018 17:58
Bilmeyenlere söyleyeyim yüksek tiroit cinselliği öldürüyor ,stres yapıyor ,üzüntülü hissediyorsun ,terleme yapıyor ,ellerde titreme yapıyor moral bozukluğu yapıyor insanı depresyona sokuyor ,saçları döküyor
Alıntı
 
 
#233 Guest 30-05-2018 12:57
Ya burda tiroit hastası olup kendini kötü hisseden yok mu ?kimsede üzüntü ve keder ve moral bozukluğu yapmıyor mu ? Yalnızca ameliyatdan bahsediyorsunuz ? Kimsede sinir yapmıyor mu ? Cinselliği düşürmüyor mu ? Psikolojik etki yapmıyor mu buraya yazın bizde bilelim teşekkür ...
Alıntı
 
 
#232 Guest 30-05-2018 06:33
Mete bey merhaba

Haşimato hastasıyım. Kendimi sürekli yorgun hissediyorum. Tiroid bezi hangi durumlarda aldıırlır?
Aldırıldığında yorgun hissetme sona erer mi?

Teşekkürler.
Alıntı
 
 
#231 Guest 29-05-2018 13:00
erythromycin medication drug acgabgddddfkbbf f
Alıntı
 
 
#230 Guest 22-05-2018 07:45
İyi gunler hocam Epikriz yayma preparatlarda izlenen bulgular lenfositik tiroid düşündürmektedi r. Yayma preparatlarda bol miktarda matür lenfosit izlenen zeminde büyük küçük kalabalık gruplar ve yer yer mikrofoliküler yapılar halinde bazıları hurthle hücre morfolojinde polimorfik nüvelere sahip tirositler az miktarda kolloid ve periferik kan elemanları mevcuttur. Hücre blogunda fibrin materyal içerisinde tirositler izlenmektedir sağ lob 15x17mm nodül şimdiden teşekkür ederim hocam
Alıntı
 
 
#229 Guest 11-05-2018 17:22
merhaba mete bey ben kıbrıstan yazıyorum kızım 11 yaşında istanbula size gelmeyi düşünüyorum emin olamadığım birşey var endokrin çocuklar için farklımı yoksa sizde bakabilirmisini z acill dönüş yaparsanız sevinirim
Alıntı
 
 
#228 Guest 10-05-2018 05:17
Merhabalar Mete Bey,iki gün önce anneme guatr teşhisi konmuş.Şu anda İzmir’deler ve panik halinde doktor arıyorlar.Rica etsem İzmir’de gidecekleri ve bu konuda uzman bir doktor tavsiye edebilir misiniz.Şimdide n teşekkürler...
Alıntı
 
 
#227 Guest 08-05-2018 09:01
Yüksek tiroit ellerde titreme yapıyor cinselliği öldürüyor insanları çok sinirli yapıyor herşeye aniden parlıyorsun vücudu güçsüz bırakıyor morali bozuyor vücuttaki dopamin ve serotonin hormonunu düşürüyor bence çok tehlikeli bir hastalık fakat doktorlar çok ciddiye almıyor bir ilaç yazıp eve gönderiyorlar Türkiye'de olsun veya Avrupa'da olsun bu hastalık ciddiye alınmalı tiroit ile beynin yakın ilişkisi var Allah kimseye yüksek tiroit vermesin Ada'mı fena yapıyor
Alıntı
 
 
#226 Guest 07-05-2018 09:02
Merhaba, kan tahlilime göre st4 1.02 , tsh 2.3974 , anti tpo 676.73 , anti tg 21.76 , ferritin 7.61 , anti endomisyum antikor 5.32 bu sonuçlara göre izlemem gereken en sağlıklı yol nedir? Ailemde birçok bireyde de görülen tiroid hastalıklarına oldukça hassas biri olarak doğru tedaviyle başlamak ve olumsuz etkilenmemek istemediğimden yönlendirmenizi heyecanla beklediğimi belirtir, güzel günler dilerim...
Alıntı
 
 
#225 Guest 06-05-2018 18:58
Merhabalar ben 30 ocak ta ve 21 subatta troid kanserinden ameliyat oldum.o zamandan beri adet duzenim bozuldu.olamiyo rum.cok sinirli bir insana donustum.ne yapacagimi bilmiyorum.50 mg euthyrox kullaniyorum.te mmuz ayinda radyoaktifiyot tedavisi alacagimi soyledi dr.
Alıntı
 
 
#224 Guest 06-05-2018 18:56
Merhabalar ben 30 ocak ta ve 21 subatta troid kanserinden ameliyat oldum.o zamandan beri adet duzenim bozuldu.olamiyo rum.cok sinirli bir insana donustum.ne yapacagimi bilmiyorum.
Alıntı
 
 
#223 Guest 06-05-2018 16:59
hocam atom oldum bir yıl önce tiroitim hala yüksek bu sonuçlar serbest t3 6.65 ( 3.1-6.8)
Serbest t4 16.5 pmol/L ( 11-23.0)
TSH 0.01 muUL ( 0.27-4.5) uzun süredir çok düşük yükselmiyor doktor diyor ya bir daha atom veya ameliyat siz ne önerirsiniz sayın hocam ? Atom da kanser riski var diğer sonuçlar : DHEA : 10.600 ( 0.44-13.40)
Follicle stim hormone : 6.65 ( 1.50-12.40)
Luteinising hormone 18.3 ( 1.70-8.60)
Testosterone : 18.8( 7.60-31.40)
Serbest testosterone : 0.214 ( 0.30-1.00)
Sex hormone binding glob : 77.9 ( 16.00-55.00)
Free androgen index 24.13( 24.00-104.00)
17-beta oestradiol 48.1 ( 0.00-191.99)
Alıntı
 
 
#222 Guest 06-05-2018 16:48
Hocam yüksek tiroitin tedavi edilmezse cinselliği öldürdğü doğrumu bazı uzmanlar erken boşalma yapıyor diyor ,stres yapıyor diyor ellerde titreme yapıyor diyor depresyona sokuyor diyor bu kadar zararı var neden doktorlar ciddiye almıyor bu hastalığı ?
Alıntı
 

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3